بازدید دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون محترم بهداشتی دانشگاه در معیت دکتر ناصری پور؛ رئیس محترم دانشگاه از پایگاه ههای تخصصی مستقر در مناطق زلزله

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |
دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه در معیت دکتر ناصری پور؛ رئیس دانشگاه، روز سه شنبه 17 بهمن ماه امسال، از مراحل ارایه خدمت و پایگاهای تخصصی مستقر در سطح استان کرمانشاه در مناطق آسیب دیده زلزله استان کرمانشاه بازدید نمود.

در پی اعزام گروهی از پزشکان متشکل از رشته های تخصصی مورد نیاز مناطق      زلزله زده کرمانشاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناطق نیازمند، دکتر     ناصری پور؛ به عنوان نماینده وزیر بهداشت در مناطق آسیب دیده زلزله غرب کشور، به همراه معاونت بهداشتی و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی، از مراحل ارایه خدمت و پایگاهای تخصصی مستقر در سطح استان کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.

در طی این بازدید که معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز حضور داشتند، از بیمارستان صحرایی بانگر، در سرپل ذهاب بازدید به عمل آمده و گزارش روند ارائه ی خدمات اعلام شد.

در ادامه این برنامه، از مرکز تخصصی خیریه چشم پزشکی نورآوران سلامت و پایگاههای سیار خدمات دندانپزشکی مستقر در منطقه ازگله روستای قلعه بهادری نیز بازدید نمودند.

همچنین به  موازات ارایه خدمات پزشکی و درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران، تیمی از کارشناسان معاونت اجتماعی و کانون بسیج جامعه پزشکی  دانشگاه، به نیازسنجی مناطق زلزله زده از نظر سایر احتیاجات ضروری پرداخته و گزارشاتی تهیه و بررسی شد.
 در دادامه این برنامه، ضمن بازدید از روستاهای منطقه(روستای انجیره) با عملیاتی نمودن تعدادی از پروژه های عمرانی و بهداشتی پیشنهادی موافقت و اعتبارات لازم  به این امر تخصیص داده شد.

گفتنی است در راستای معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین جهت امداد رسانی به هموطنان زلزله زده کرمانشاه، تیم پزشکی  اعزامی دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه 14 تا جمعه 20  بهمن ماه در مناطق سر پل ذهاب،  قصر شیرین و ثلاث باباجانی آماده ارائه خدمات  بهداشتی و درمانی  به مردم می باشند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر